top of page
  • Yazarın fotoğrafıTolga Birsen

BROKER HABERİ

Hayat insanı nerelere götürüyor bilemiyorsun . Hani derler ya büyük düşün büyük yaşa diye. Ben eskiden çocukken bir olasılık var mümkün değil o olasılık dışında bir şey olamaz bu kesin belli der ve büyük düşün kısmına inanmazdım. Babam da rahmetli bana hep şunu söylerdi sen düşün hayal et sonra bak bakalım olur mu olmaz mı? Sonraları ufak denemelerim oldu bazıları oldu bazıları ise benim hayal ettiğim gibi sonuçlanmadı. Ama bu bana bir alışkanlık kazandırdı, hayal etme alışkanlığı.

Bazen boyumdan büyük hayalleri hadi deneyeyim bakayım tutar mı tutmaz mı diye sorguladım ama anladım kı bu iş dalga geçerek olmuyor ciddi ciddi bu işe eğileceksin, emek harcayacaksın, mesai ayıracaksın..

Derken gel zaman git zaman bu ben de ki oyun ciddi bir işe dönüştü ve ben bayağı bayağı hayal panoları hazırlamaya, hedef ve hayaller listesi oluşturmaya başladım .Liste bitiminde de altına o günün tarihini yazdım. İnanılır gibi değil bir yaptım iki yaptım o sayfaları bir dolaba koydum unuttum. Zaman zaman geçti elime geçtiler bir gün bir bakayım durum nedir diye bingo!...bazen hepsi bazen bir eksikle hayaller gerçekleşmiş . Bu saatten sonra durulmaz deyip ben yola devam dedim .Acentelikten sonra ne gelir tabi ki BROKER olmak dedim ve Broker hayalimi yazdım, hatta daha da ileri giderek ismini koydum iş bölümü yaptım. Portföy yazdım. vs. s

Aradan uzun bir süre geçti ve Küçük oğlum Broker olalım demeye başladı. Bu sefer ürkmüştüm ve sanki hemen olacakmışız gibi yo daha erken diye tepki gösterdim. Bizim etimiz ne budumuz ne diye söylendim. Ama o hiç pes etmedi ısrarla her fırsatta bu arzusunu yeniledi.ve sonu da tabi ki o galip geldi.

2022 yılının mayıs ayıydı zannediyorum koskoca bir dosya hazırlayan Volkan bunu SEDDK ya teslim etti ve bekleme süreci başladı. O bütün benliği ile ve bilgi birikimi ile harika zengin içerikli bir belge hazırlamıştı. Bekleyiş süreci biraz zor oldu bebeğin doğumu ise 14 ekim 2022 sabahı oldu . SEDDK dan gelen bir sms ruhsatımızın çıktığını bildiriyordu ve evrakın da postaya verildiğini iletiyorlardı. Pazartesi öğleden sonra Ruhsat kargo dan geldi. Ve gerçekten o gün ofis sevince boğuldu.

Çok duygusal anlar yaşadık herkes güzel ve anlamlı konuşmalar yaptı….ve ben bu vesile ile benim bir hayalimi daha gerçekleştirmiş olduk.

Darısı yeni ve sonra ki hayallere…..

13 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page